Univel logo
Univel d.o.o. Tel: + 385 (1) 3633 285 Našička 6, 10 110 Zagreb

Grijanje

Komponente i sustavi za regulaciju grijanja

Elster Kromschröder

Elster Kromschroeder razvija i proizvodi regulatore grijanja za različite primjene kao što su: zgrade sa jednim ili više stanova, uredske zgrade i komercijalne tvrtke, solarni sustavi i još mnogo više.

Paleta proizvoda pokriva čitavu gamu moderne opreme za regulaciju grijanja od digitalnih sobnih termostata do regulatora grijanja ili klimatizacije, te sistema za regulaciju moduliranog grijanja kod većih sustava grijanja.
Comfort Controls regulatori nude tehnološki sofisticirane proizvode za sve aplikacije.

Intuitivnost i sigurnost glavne su značajke ove visoko učikovite tehnologije grijanja. Stoga se vodeći proizvođači sustava grijanja oslanjaju upravo na Comfort Controls regulatore grijanja.

 • Svu dokumentaciju (tehničke informacije, upute, kataloge, slike) za sve proizvode u ponudi možete pronaći u Dokuteci na www.docuthek.com ili na službenim stranicama www.kromschroeder.com.

WITA

Već više od 50 godina tvrtka WITA se bavi proizvodnjom opreme za sustave grijanja. Paleta proizvoda se sastoji od visoko kvalitetnih crpki, motornih pogona, mješajućih ventila, kompletnih armaturnih blokova, te solarnih stanica.


 • WITA Delta HE i Delta plus - visoko učinkovite crpke,
  energetska klasa A.
 • ErP ready 2015.

 • SM4.10 FRH:Regulator fiksne temperature sa motornim pogonom mješača SM4. Korištenjem montažnih adaptera moguća je ugradnja na 3- ili 4-putne mješajuće ventile WITA ili mješajuće ventile drugih proizvođača.


 • Minimix, Maximix 3 i 4-putni mješajući ventili njamjenjeni za sustave centralnog grijanja i solarne sustave.

 • WITA armaturni blokovi sadrže cirkulacijsku crpku, 4 ili 3-putni mješajući ventil, prestrujni ventil (opcija), premosnicu za sustav podnog grijanja i termometre za polazni i povratni vod i sve to u jedinstvenom i kompaktnom kučištu.
 • Dostupna je izolacija za čitav blok.

 • WITA solarna stanica sadrži sve priključke i opremu potrebnu za jednostavnu ugradnju i siguran rad u sustavu solarnog grijanja, kao što su cirkulacijska crpka, jedna ili dvije gravitacijske kočnice, te sva ostala sigurnosna oprema zajedno sa kompletnom izolacijom.

Svi proizvodi tvrtke WITA - Wilhelm Taake GmbH proizvedeni su isključivo u Njemačkoj i time se jamči visoka kvaliteta istih.

 • Cijelokupnu paletu proizvoda, kao i svu dokumentaciju (tehničke informacije, upute, kataloge, slike) za sve proizvode u ponudi možete pronaći na službenim stranicama www.wita-taake.de.

Elster Kromschröder Docuthek

Ovdje možete pronaći svu dostupnu dokumentaciju za sve proizvode Elster grupe.
Opširnije | www.docuthek.com


Kromschröder Systems Technology

Web stranica za projektante i korisnike plinskih sustava.
Opširnije | www.system-technik.info


Službene stranice: